ŽELE GA VELIKANI

Zbog ovog mladića u Dinamu nemirno spavaju

20.11.2012 u 16:11

Bionic
Reading

Sjajni kolumbijski napadač James Rodriguez (21) bit će jedna od najvećih opasnosti za zagrebački Dinamo u utakmici 5. kola Lige prvaka koja je na rasporedu u srijedu na Dragau…

Rodriguez ove sezone igra u velikoj formi: u portugalskom je prvenstvu u devet utakmica postigao šest golova i šest puta asistirao, a u Ligi prvaka je dodao po jedan pogodak i asistenciju. Odlične brojke privukle su pažnju mnogih europskih klubova, ali mladić tvrdi da ga takve priče nimalo ne zanimaju.

'Sto posto sam fokusiran na Porto. Treniram kako bih bio bolji sa svakim danom, a kao i svaka mlada osoba, želim naučiti što je više moguće,' poručio je Rodriguez.

Premda je Porto već osigurao prolazak u drugi krug Lige prvaka, a Dinamo u četiri kola u skupini A nije zabio ni gol, a kamoli osvojio bod, Rodriguez tvrdi da neće biti opuštanja u srijedu.

'Svi se u ovom natjecanju žele predstaviti u dobrom svjetlu. Želimo pobijediti Dinamo i odigrati dobru utakmicu. Zato naš pristup mora biti vrlo ozbiljan. I bit će,' najavio je Kolumbijac.

Porto je slavio i u Zagrebu