croatia cup 2022.

Zbog koronavirusa je otkazana pripremna utakmica koju su 'kauboji' trebali igrati protiv BiH; ostaje nada da će Rusi stići zdravi...

Bionic
Reading

Utakmica rukometnog Croatia Cupa između Hrvatske i Bosne i Hercegovine, koja se trebala igrati u četvrtak (6. siječnja) u 16.45 sati u Osijeku je otkazana nakon što se koronavirus pojavio u redovima BiH vrste, objavio je Hrvatski rukometni savez

Nakon što su kompletna hrvatska muška rukometna reprezentacija i stručni stožer danas bili negativni na ponovljenom PCR testiranju i spremali se za prvu utakmicu Croatia Cupa protiv BiH, antigen testiranje te reprezentacije po dolasku u hotel Osijek otkrilo je da unutar ekipe koju vodi Ivica Obrvan postoji koronavirus.

Kako tijekom noći, ali i sutra na blagdan Tri kralja budući da je praznik i nije moguće napraviti PCR testiranje, dogovorom dvaju Saveza otkazan je susret Hrvatska - Bosna i Hercegovina.

U međuvremenu, Hrvatski rukometni savez uspio je dogovoriti da se s reprezentacijom Rusije, koja sutra dolazi u Osijek, odigraju dva prijateljska susreta, u petak 7. i subotu 8. siječnja, u istim terminima kao što su bili i oni za Croatia Cup, a to znači u 16.45 sati.

Nastupi na Croatia Cupu trebali su biti posljednja provjera hrvatske reprezentacije uoči početka EP-a koje će se od 13. do 30. siječnja održati u Mađarskoj i Slovačkoj.

Hrvatska će na EP-u igrati u skupini C zajedno s Francuskom, Srbijom i Ukrajinom.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal