napokon dobre vijesti

Poznato je u kakvom su stanju koronavirusom zaraženi Duvnjak i Cindrić, te tko će ih zamijeniti dok se ne oporave

05.01.2022 u 20:37

Bionic
Reading

S obzirom da uoči nadolazećeg Croatia Cupa 2022 na raspolaganju ima trinaest zdravih igrača i trojicu golmana, izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Hrvoje Horvat uputio je poziv Tinu Lučinu koji će se priključiti reprezentaciji

Sredni vanjski Orlen Wisla Plocka Tin Lučin bio je na pričuvnom popisu kandidata, a sada u reprezentaciju stiže kao zamjena za Domagoja Duvnjaka i Luku Cindrića koji su pozitivni na koronavirus.

Uz to su tijekom dana iz Osijeka stigle sjajne vijesti - svi rezultati PCR testova igrača i članova stručnog stožera hrvatske muške seniorske reprezentacije su negativni, što je odlična vijest uoči Croatia Cupa 2022. i Europskog prvenstva! Dvojica ranije pozitivnih reprezentativaca, Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić i dalje su u izolaciji, dobro se osjećaju i nemaju težih simptoma Covid - 19.

Utakmice na Croatia Cupu zadnja su provjera prije Europskog prvenstva, koje će se od 13. do 30. siječnja održati u Mađarskoj i Slovačkoj.

U četvrtak, 6. siječnja u 16.45 sati hrvatska vrsta će igrati protiv Bosne i Hercegovine, a dva dana kasnije 8. siječnja u istom terminu s Rusijom.

Hrvatska će na EP-u igrati u skupini C zajedno s Francuskom, Srbijom i Ukrajinom.