PRVI RED BULL SIDRUN

Završnica vaterpolo spektakla u dubrovačkoj staroj gradskoj luci

12.07.2013 u 10:51

Bionic
Reading

Stara gradska luka u subotu 13. srpnja bit će poprište sporta i zabave. Šest ekipa, po dvije iz Zadra, Splita i Dubrovnika, koje su se izdigle u visine amaterskog vaterpola svoga grada suočit će se jedni s drugima u pravom vaterpolo haklu, čiji pobjednici odlaze na utrku Formule 1 u Mađarsku. Pored uzbudljivog finala, u subotu će se u sklopu natjecanja održati i ždrijeb Divlje lige

U nešto manje od mjesec dana amatersko vaterpolo natjecanje Red Bull Sidrun, koje je za cilj imalo okupiti najbolje dalmatinske amatere, obišlo je Dubrovnik, Zadar i Split i uvjerilo se kako hrvatska vaterpolo scena vrvi talentima koji su željni natjecanja, igre i novih izazova.

Po dvije ekipe iz svakog grada (Betula i Doktori iz Dubrovnika, Bazen i Idassa iz Zadra i A di su ti ključi i Bumbari iz Splita) talentom, izdržljivošću i timskom igrom uspjeli su izboriti svoj put do velikog finala. Igrači kao u popularnoj Viktoriji igraju jedni protiv drugih uz pomoć jednog neovisnog golmana, a niz 15-minutnih mečeva sistemom eliminacije dovest će do pobjednika.

Važan dio natjecanja, posebno za Dubrovčane, bit će izvlačenje ždrijeba Divlje lige, prvenstva dubrovačkih kupališta u vaterpolu, koje će se održati u pauzama turnira, a za zabavni dio programa bit će zadužena ekipa iz Triko Cirkus Teatra. Sport, glazba, more i sunce dobitna su kombinacija, a imajući na umu i ocjenjivanje kreativnosti ekipnog ulaska u more, sigurno neće nedostajati ni smijeha i zabave.

VIDEo najave pogledajte OVDJE

Finale Red Bull Sidruna u dubrovačkoj staroj gradskoj luci počinje u subotu 13. srpnja u 17 sati, a više o natjecanju potražite na www.redbull.hr/sidrun.