lakersi grabe prema naslovu

Zastrašujući podatak vezan uz LeBrona Jamesa u obračunu protiv bivše momčadi, a u kojoj su itekako ljuti na njega

03.10.2020 u 10:12

Bionic
Reading

LA Lakers su poveli 2-0 u seriji nakon što su sinoć u drugoj utakmici NBA finala, koje se igra u Orlandu, sa 124:114 svladali Miami Heat.

Košarkaši LA Lakersa, dakle, napravili su još jedan korak prema naslovu prvaka, a s obzirom na ozljede dvojice važnih igrača Miamija, Slovenca Gorana Dragića te Amerikanca Bama Adebayoa, čini se da problema ne bi trebali imati.

Tim prije što su pedantni američki statističari našli impresivan podatak, a on kaže da su svi klubovi za koje je igrao LeBron James, a to su Cleveland Cavaliers, Miami Heat te sada Los Angeles Lakers, u čak 23 navrata kada su imali prednost 2:0, nikad nisu izgubili.

LA Lakersi posljednji put prednost 2:0 propustili su kapitalizirati još davne 1969. godine, kada su u finalu izgubili od Bostona.

Naravno, sve to itekako ljuti ljude iz redova ovogodišnjih suparnika Lakersa, a posebice predsjednika Miami Heata, Pata Rileyja, jer LeBron James u četiri sezone na Floridi donio je klubu dva naslova prvaka.

Inače, 35-godišnji i 206 centimetara visoki James bio je prvo ime ove druge utakmice, zabio je 33 koša i dodao devet skokova i isto toliko asistencija.