IMPRESIVNO

Zastrašujući debi Hrvata; srpski boksač za 40 sekundi na koljenima

23.04.2017 u 08:59

Bionic
Reading

Samo 40 sekundi trebalo je Hrvoju Sepu da nokautira Milana Petrovića iz Srbije i svoju profesionalnu boksačku karijeru započne impresivnim nokautom

Zagrebački boksač rodom iz Vrbanje je od početka startao žestoko, što je uostalom njegov stil boksa. Petrović nije mogao pratiti tempo te je jako brzo u kutu, gdje se većinom brani bez pravog pokušaja kontre. Sep je kombinacijama tamo svog protivnika držao, sve dok nije našao prostor za jak udarac, piše Fight Site.

Bio je to desni kroše koji je srpskog debitanta bacio na koljena. Iako se činilo da Petkoviću samo treba malo pauze, on je ostao na koljenima tijekom cijelog brojanja, a na samom kraju je odmahnuo glavom, čime je dao znak da nije spreman nastaviti meč. Nažalost, nedostatak punih priprema je Petrovića koštao ovakvog poraza, a vjerojatno bi i Hrvoje Sep volio da mu je protivnik pružio bolji otpor.

Ovako je sve bilo riješeno vrlo brzo te se Hrvoje može pripremati za svoju drugu prepreku u profesionalnoj boksačkoj karijeri. Budući da je ovo završilo ovako ekspresno, možda ona vrlo brzo dođe na red.