JOŠ NEMA RJEŠENJA

Zašto to rade Stipi Miočiću? To je nedopustivo, to nije pošteno...

21.07.2017 u 07:11

Bionic
Reading

Unatoč najavama da bi Stipe Miočić relativno brzo mogao ponovno ući u Octagon i sučeliti se s bivšim prvakom Cainom Velasquezom, čini se kako stvari ipak neće ići tako glatko

Kkao piše MMAFighting Miočićev menadžment jako je  razočaran jer od dvoboja protiv Juniora dos Santosa i dalje nema konstruktivnih razgovora oko Stipinog poboljšanog ugovora.

Prema njihovim riječima UFC prvak je u posljednja dva nastupa i posljednje dvije obrane titule, zaradio manje od njegovih izazivača. To je prema njima nedopustivo, stoga uopće ne žele razgovarati o sljedećem protivniku i sljedećem terminu nastupa prije nego što se riješe problemi s ugovorom.

Podsjećamo, još u siječnju je Miočić vrlo razočarano govorio o uvjetima pod kojima nastupa kao UFC prvak u kraljevskoj kategoriji.

'To se treba promijeniti, definitivno. Činjenica da je Overeem zaradio više novca od mene u našoj zadnjoj borbi je pljuska u lice. To je strašno. To definitivno moramo promijeniti. Nešto se mora promijeniti jer ovo nije pošteno', tada je izjavio Stipe, a prenosi Fight Site.

Stipe Miočić - najbolje od hrvatskog borca

No, unatoč oštrim riječima Miočić je pristao odraditi dvoboj protiv Dos Santosa pod istim uvjetima uz obećanje da će se nakon tog meča razgovarati o boljim uvjetima. Kako sada stvari stoje, o tome još uvijek nije bilo riječi. Stipe je razočaran i ljut, a to nije dobra vijest za Danu Whitea i UFC. Pogotovo uz sve probleme koje imaju.