UFC DOGOVARA SPEKTAKL

Kakav izazov za Stipu Miočića: Okršaj o kojem MMA fanovi godinama sanjaju!

18.07.2017 u 18:17

Bionic
Reading

Stipe Miočić trebao bi u listopadu konačno odmjeriti snage s bivšim teškaškim prvakom UFC-a Cainom Velasquezom, tvrdi američki novinar Chris Taylor na temelju svojih izvora unutar elitne MMA organizacije...

Američki 34-godišnji MMA borac hrvatskih korijena u fantastičnoj je seriji od pet pobjeda u nizu i dvije obrane naslova teškaškog prvaka, protiv Alistaira Overeema i Juniora Dos Santosa koje je prilično lako nokautirao.

UFC pokušava pronaći dostojnog protivnika Miočiću koji dominira teškaškog divizijom što trenutno nije lako, jer niti Overeem niti Werdum nisu pokazali dovoljno u svojem posljednjem dvoboju pa su se čelnici odlučili okrenuti istinskom velikanu Cainu Velasquezu koji je svojedobno bio u Stipinoj poziciji.

Tako tvrdi američki novinar Chris Taylor na temelju svojih izvora unutar elitne MMA organizacije, a o ovome pišu i neki drugi specijalizirani mediji.

Borba bi se trebala dogoditi u listopadu.

Velasquez je posljednjih godina imao problema s brojnim ozljedama i odradio je tek dvije borbe u zadnje četiri godine, no vjeruje se da bi trebao biti spreman.

Ovo je okršaj o kojem ljubitelji MMA već dugo sanjaju, jer radi se o najcjenjenijim teškašima današnjice koji su također i istinski sportaši pa bi njihov međusobni obračun trebao biti pun poštovanja, ali i prava borilačka poslastica...