počela prodaja ulaznica

Zar u HNS-u strahuju da će protiv Grka izostati podrška navijača?

20.10.2017 u 14:05

Bionic
Reading

Pred hrvatskom nogometnom vrstom još su dva dvoboja dodatnih kvalifikacija za odlazak na SP u Rusiju 2018. godine. Protivnik Dalićevoj momčadi bit će Grčka. Od ovog petak u prodaji su i ulaznice za prvi ogled, 9. studenog u Zagrebu. Međutim, kako se ne zna hoće li gostujući navijači pratiti svoje reprezentacije, tako je upitno i koliko će ulaznica biti u prodaji

Od ovog petka u prodaji su ulaznice za prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji između Hrvatske i Grčke koja će se 9. studenog  u 20.45 igrati na stadionu u Maksimiru.

Hrvatski će nogometaši u dvije utakmice protiv Grčke pokušati po deseti puta izboriti plasman na veliko natjecanje, a svoje peto svjetsko prvenstvo.

  • +14
Hrvatski navijači na Maksimiru Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Ulaznice se mogu kupiti preko internata, a od 6. studenoga to će moći i na blagajnama stadiona Maksimir od 12,00 do 18,00 sati i to po cijenama od 200 kuna za tribinu Zapad dolje, 100 kuna za tribinu Istok te 60 kuna za tribinu Sjever dolje.

>> Sjećanje na gostovanje u Grčkoj i ružne scene; hoće li Fifa preuzeti odgovornost?

Ulaznice je moguće putem interneta kupiti na portalu za ulaznice od petka 20. listopada do srijede 8. listopada u 12,00 sati uz napomenu da jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Kupac ulaznica putem Interneta mora biti hrvatski državljanin, a osim svojih podataka kupac je dužan dati i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani.

S obzirom na to da se u ovom trenutku još ne zna hoće li Fifa i predstavnici saveza dogovoriti i pristup gostujućim navijačima, u HNS-u su se odlučili tek za prodaju ovih triju tribina (istok te sjever dolje i zapad dolje), a ovisno o odluci Fife, ali i intereseu hrvatskih navijača, u prodaju će puštati ulaznice za ostale tribine.

Zar se u HNS-u boje da će podrška izostati?

Ukoliko grčki navijači dođu u Maksmiru, oni će biti smješteni na južnu tribinu.