VELIKI TALENT

Zaludio Europu: Realu stiglo više od 20 ponuda za njega!

28.06.2015 u 22:13

Bionic
Reading

Mladi ofenzivac Marco Asensio potpisao je ugovor s Real Madridom prošle zime, a ovog ljeta dnevnik Marca tvrdi da je više od dvadeset klubova poslalo ponudu 'kraljevskom klubu' za posudbu talenta budućnosti...

Mladi krilni napadač koji je još prošle sezone igrao za drugoligaša Mallorcu za 3.9 milijuna eura odštete prešao je tijekom zime u Real te zatim u bivšem klubu kao posuđeni igrač dovršio sezonu.

Asensio je ovog ljeta iznimno tražen na nogometnom tržištu, jer svi vjeruju da će 'kraljevski klub' talentiranog 19-godišnjaka poslati još godinu dana na posudbu. Prema pisanju Marce, više od 20 klubova pokazalo je interes za ovog igrača, a radi se o momčadima iz Njemačke, Engleske, Italije, Francuske, kao i onima iz Primere i Segunde.

Asensio se trenutno nalazi u Grčkoj gdje će za Španjosku igrati na U-19 prvenstvu Europe. Rafa Benitez nema se namjere samo tako odreći novog nogometaša, već će ga iskušati na pripremama tijekom ljeta pa onda donijeti konačnu odluku.

Prema Marci, Benitez će odlučiti ostaje li Asensio ili odlazi na 'kaljenje' nakon Audi Cupa u Münchenu 4. kolovoza, na kojem će 'kraljevski klub' imati posljednju provjeru prije početka sezone.