EUFORIJA U ZAGREBU

Zajecova poruka s punog trga izazvala euforiju: Daj Bože da nam Boban dođe

26.05.2024 u 22:28

Bionic
Reading

Veliko Dinamovo slavlje protegnulo se u noć diljem Zagreba, a igrači su na otvorenom busu od stadiona do Trga bana J. Jelačića putovali gotovo dva sata

'Ludara teška. Teška luda, svaka čast ljudima, nema se što drugo reći. Sve je fenomenalno. Sve je top, čudo. Ovako nešto nisam sanjao, iznenadili su nas,' kazao je kapetan Arijan Ademi prisutnim novinarima.

Na Trg je stigao i predsjednik Dinama Velimir Zajec.

'Nisam očekivao da ću se vratiti i dobiti poziv, ali sretan sam zbog toga. Ja volim Grčku kao zemlju gdje sam proveo najveći dio svoga života, ali Zagreb i Hrvatska su moj dom, tu sam ipak najsretniji. Sve što se događa je zasluga navijača. Oni su najbolji i ujedinjeni su u slavlje Dinama', kazao je Zajec za HRT.

'Nadamo se igrati u Ligi prvaka jer bi onda mogli dovesti bolje igrače. Nama bi ulazak u Ligu prvaka bio velik uspjeh, ona je najjače natjecanje u Europi', dodao je.

Oko Dinamove uprave već se dugo vrti ime Zvonimira Bobana koji je krajem siječnja napustio Uefu.

'Ja sam sa Zvonom prijatelj, daj Bože da i on dođe. Dinamo je veliki klub, tu ima mjesta za sve. On trenutno ima svoje obveze i stvari koje obavlja, u ovom trenutku ne dolazi, ali nikad se ne zna'.

Sezona je za Modre gotova, ali s velikim će interesom pratiti sraz Real Madrida i Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka. Pobjeda Kraljevskog kluba značila bi da Dinamo na ljeto kreće iz play-offa Lige prvaka, odnosno osigurane minimalno skupine Europa lige.

'Sigurno da nemamo najjaču ekipu na svijetu, trebat će je pojačati. Vidjet ćemo gdje ćemo na kraju igrati. To ovisi o Realu i Dortmundu, bilo bi lijepo da je to Liga prvaka, onda su i financije puno jače, možeš dovesti i bolje igrače. Dolazi nam puno sponzora, vjerujem da će i oni pomoći'.

Potpuno ludilo na ispunjenom trgu nastalo je u trenutku kada su Bruno Petković i Arijan Ademi na pozornicu poslagali pobjedničke pokale, a Pips, Chips & Videoclips zapjevali 'Dinamo ja volim'.

  • +10
Nogometasi Dinama u otvorenom busu krenuli prema Trgu na proslavu naslova prvaka Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic
sve osim nogometa

Učitavanje...