FIFA_SP_2018.svg

sretni dobitnik

Zahvaljujući neočekivanoj pobjedi Hrvatske na kladionici zaradio 1.9 milijuna kuna!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 29.06.2018 12:13
  • Objavljeno 29.06.2018 u 12:13
Bionic
Reading

Stanoviti Jeremy pamtit će po dobrome grupnu fazu Svjetskog prvenstva, jer je pogodivši ishod 12 utakmica uključujući i pobjedu Hrvatske protiv Argentine zaradio 259 tisuća eura...

Hrvatski navijači rado će se sjećati grupne faze SP-a u Rusiji, s obzirom da je naša reprezentacija zabilježila tri čiste pobjede uz gol razliku 7-1 te tako najavila kandidaturu za odlazak jako daleko na svjetskoj nogometnoj smotri.

  • +41
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Argentina Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

No, jedan Francuz još se više raduje takvom razvoju situacije, jer upravo je zahvaljujući senzacionalnoj pobjedi Hrvatske protiv Argentine stigao do ogromnog dobitka na kladionici.

Naime, na listiću na kojem je pogodio ishod 12 utakmica najveći koeficijent (4,15) upravo je bio trijumf naših protiv Messija i suigrača, što je prošlo prilično glatko, jer Hrvatska je zabilježila uvjerljivu 3:0 pobjedu.

No, morao je Jeremy strahovati, jer listić je kako naši kladitelji kažu bio 'na aparatima' u tri navrata: Brazil je pobjedu osigurao protiv Kostarike u sudačkoj nadoknadi, kao i Švicarska protiv Srbije, a Kroos je u 95. minuti zabio za trijumf Njemačke protiv Švedske.

Pogodio je uz to remi Danske i Australije, pobjedu Španjolske protiv Irana, Francuske protiv Perua, Engleske protiv Paname, Belgije protiv Tunisa, Nigerije protiv Islanda, Meksika protiv Koreje i za kraj mu je ostala utakmica Kolumbije i Poljske na kojoj se kladio na trijumf Južnoamerikanaca.

'Gledao sam u listić i nisam mogao vjerovati da je sve pogođeno. Kad je Kolumbija povela 3:0, svejedno nisam bio miran. Završetak utakmice bio je veliko olakšanje za mene,' izjavio je Jeremy u intervjuu za kladionicu pri kojoj se kladio.

Uložio je 80 eura, a dobio 259 tisuća eura iliti 1.9 milijuna kuna. Otkrio je kako će novac iskoristiti kako bi isplatio kredit koji je podigao za kupovinu svoje kuće...