alarmantno je

Zabrinuti Zinedine Zidane više ne može čekati, sad je svima jasno koliko je situacija ozbiljna: Modrić i Ramos moraju potpisati što prije

02.01.2021 u 14:16

Bionic
Reading

Trener Real Madrida Zinedine Zidane otvoreno je prozvao čelnike 'kraljevskog kluba' te jasno ustvrdio da predsjednik Florentino Perez mora što prije produljiti ugovore Luki Modriću, kapetanu Sergiju Ramosu i Lucasu Vazquezu

Krajem lipnja 2021. godine važeći ugovori završavaju kapetanu Sergiju Ramosu, Lucasu Vazquezu i Luki Modriću, a s prvim danom Nove godine sva trojica slobodno mogu pregovarati s drugim klubovima oko mogućeg transfera u ljetnom prijelaznom roku.

Situacija na Santiago Bernabeu dodatno se zakomplicirala objavom kako je kapetan Sergio Ramos odbio uvjete novog ugovora kojeg mu je ponudio predsjednik Florentino Perez te kako će karijeru nastaviti u redovima PSG-a.

Čelnici kluba i dalje pregovaraju s gore navedenom trojicom igrača, naš Luka Modrić navodno je već prihvatio smanjenje plaće i čeka se samo usklađivanje nekih detalja novog ugovora koji bi trebao biti na jednu plus jednu godinu. No, Sergio Ramos i Lucas Vazquez još odugovlače jer ili imaju ponude drugih klubova ili se nadaju 'podebljanju' ponude Reala.

Cijela situacija je poprilično neugodna, na Santiago Bernabeu je doslovno opća mobilizacija svih struktura u klubu koje pokušavaju riješiti ovu 'talačku krizu'. Jer stanje je alarmantno i nitko ne želi stvarati novu krizu u momčadi koja se bori za naslov prvaka.

  • +5
Elche - Real Madrid, španjolska liga, 30.12.2020. Izvor: Profimedia / Autor: JOSE JORDAN / AFP / Profimedia

Sve je to zabrinulo i trenera 'kraljeva' Zinedinea Zidanea koji se oglasio putem medija, otvoreno je Zizou prozvao čelnike kluba te jasno ustvrdio da predsjednik Florentino Perez mora što prije produljiti ugovore Modriću, kapetanu Ramosu i Vazquezu!

'Želim da sva trojica ostanu. Želim da se to riješi što je prije moguće', kazao je bez zadrške Zidane i pojačao pritisak na čelnike:

'Nadam se da će se to dogoditi uskoro jer to je u najboljem interesu i njih i kluba. To jednostavno mora biti riješeno što je prije moguće!'