NOVI PROBLEMI

Zabrinuti Čačić: Ćorluka je vrlo upitan za utakmicu s Finskom

07.10.2016 u 11:12

Bionic
Reading

Izdržao je Vedran Ćorluka prvih 45 minuta utakmice s Kosovom, a izbornik Čačić izvadio ga je iz igre jer Čarli i dalje ima problema s ozljedom prepona

'Vedran uoči utakmice s Kosovom nije trenirao s momčadi, imao je poseban tretman. U poluvremenu se požalio da osjeća probleme s aduktorom te sam ga preventivno zamijenio', rekao je hrvatski izbornik Ante Čačić nakon pobjede 6:0 protiv Kosova u albanskom Skadru.

Ćorluka je na pripreme stigao načet jer već neko vrijeme ima problema s preponama, a Čačić ga je želio sačuvati za nedjeljnu utakmicu i gostovanje kod Finske. No čini se da Vedran ipak neće moći pomoći u Tampereu.

'Svi se nadamo da će do nedjelje s njim sve biti u redu, no... Realnost je takva da je Ćorluka vrlo upitan za Finsku jer svaki put osjeti bolove u aduktoru. Činjenica je da ne može izdržati cijelu utakmicu i vidjet ću hoću li ga uopće moći koristiti u Finskoj. Dobra je stvar da se pokazalo da imamo kvalitetne igrače koji su spremni ući i iskoristiti svoju priliku', zadržao je barem malo optimizma izbornik Ante Čačić.