FIFA_SP_2018.svg

kad suza krene

Zabio je gol, kleknuo nasred terena, zabio lice u dlanove i zaplakao kao dijete

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 22.06.2018 19:19
  • Objavljeno 22.06.2018 u 19:18
Bionic
Reading

Teško je Brazil stigao do pobjede nad Kostarikom, slavio je 2:0, ali oba su gola pala u sudačkoj nadoknadi. Dominirali su Brazilci, no jednostavno nisu mogli zabiti. Neymar je zabio u posljednjim sekundama susreta, u 97. minuti, već debelo u sudačkoj nadoknadi. Koliki mu je teret tim golom pao s leđa najbolje govori njegova iskrena reakcija...

O Neymaru možete misliti što god želite, neki su spremni zakleti se da će biti najbolji svih vremena, neki kažu da je 'prevara', nogometaš za 'male utkamice'. Istina, čeka ga još dosta dokazivanja, ali da je sjajan nogometaš, jedan od najboljih na svijetu, to mu nitko ne može osporiti.

A posebno je emotivan kad igra za svoj Brazil, pokazao je to i na utakmici s Kostarikom. Teška pobjeda 2:0, golove su Brazilci zabili u sudačkoj nadoknadi, a Neymar nije skrivao koliko mu ta pobjeda i gol u 97. minuti utakmice znače.

  • +18
SP 2018., skupina E: Brazil - Kostarika Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odigrao je još jednu sjajnu partiju, bilo ga je po cijelom terenu, izvodio je majstorije, u isto je vrijeme i 'glumio', pokušavao iznuditi nepostojeće penale, faulove... Neki ga zbog toga obožavaju, drugi mrze, ali njegova iskrena reakcija na kraju utakmice oduševila je sve.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Zabio je Neymar za konačnih 2:0, a potom kleknuo nasred terena, zabio lice u dlanove i zaplakao. Da, Neymar nije izdržao, preplavili su ga osjećaji, pustio je suzu iskrenu. Očigledno je kako mu je s leđa pao neviđeni teren, bilo je to olakšanje koje je čekao. Zaplakao je kao dijete, što od sreće zbog pobjede, što zbog olakšanja. Najvažnije, suze su bile iskrene...