FIFA_SP_2018.svg

minuta šutnje

Ovo je najoriginalniji komentar nakon što je Hrvatska demolirala Argentinu

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 22.06.2018 18:04
  • Objavljeno 22.06.2018 u 18:02
Bionic
Reading

Leo Messi na utakmicu kao da niti nije došao, pobjegao je s terena čim je sudac odsvirao kraj, veliki Diego Maradona plakao je kao malo dijete, argentinski navijači pljuvali su i psovali svoje igrače, ali ono što su nakon poraza napravili u studiju televizije TyC Sport do sada nije viđeno...

Bilo je tu svega, argentinske reprezentativce čekaju burni dani, 3:0 poraz od Hrvatske razotkrio je sve mane ove momčadi 'gauča' koja definitivno ne izgleda dobro. Izbornik Jorge Sampaoli već je navodno bivši, presudili su mu Zlatko Dalić, Ante Rebić, Luka Modrić, Ivan Rakitić i ostali naši nogometaši koji su demolirali Lea Messija i pratnju.

Reakcije? Argentinci su temperamentni, Messi se i inače ne zna nositi s porazima pa je tako s terena doslovno nestao čim je sudac odsvirao kraj, bez rukovanja s pobjednicima. Nižnji Novgorod zapamtit će kako je 'veliki' Messi pognute glave i žurnog koraka nestao podno tribina stadiona. I više se nije pojavljivao... Njegovi su suigrači prošli puno lošije, navijači su ih doslovno ispljuvali u trenucima kad su ulazili u tunel. Neki priznaju kako su se osjećali jadno i nemoćno, nekad je - kažu - bolje i da te prebiju nego da te tako ponize.

  • +41
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Argentina Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Neki misle kako su suzne oči Diega Maradone, koji je za vrijeme utakmice 'divljao' u svečanoj loži, žustro gestikulirao, svađao se s tko zna kime..., najveća nagrada za veličanstvenu pobjedu. Pa ipak, najbolji su komentar iznijeli komentatori i domaćini sportskog programa na argentinskoj televiziji TyC Sport.

Po svršetku utakmice ekipa voditelja i komentatora koja je u studiju radila emisiju ustala se i minutom šutnje odala počast paloj reprezentaciji 'gauča'! Originalno, nema se tu što za prigovoriti!