POSTOJI POZADINSKA PRIČA

Xavi o Messijevu neigranju: Bolovi su izmišljeni problem

06.01.2015 u 17:54

Bionic
Reading

Sve se glasnije priča o velikim problemima unutar momčadi Barcelone, a na dvije su strane fronte Messi i trener Luis Enrique. Potvrđuje to i Xavi Hernandez, legenda kluba

Samo dva dana prije poraza protiv Real Sociedada, kapetan je Barcelone Xavi Hernandez dao intervju za El Pla BTV, gdje je u gotovo pa neformalnom razgovoru odgovarao na mnoga pitanja, a neki će se njegovi odgovori pokazati kao proročanstvo.

Naime, na pitanja o manjim ozljedama u nogometu, pa i na ono o gastroentritisu, Xavi je odgovorio: ‘To nije nikakav problem. Uzme se tableta i igraš. Takvo nešto u svijetu profesionalnog nogometa zvuči kao isprika. Kada to čujem uvijek pomislim... postoji još nešto u ovoj priči. Iskreno, koliki problem zaista mogu biti mali grčevi’ – jasno je rekao Xavi.

Ironično, samo nekoliko dana nakon tog intervju, Messi je ostavljen na klupi protiv Real Sociedada, s opravdanjem gastroentritisa. Očito da i ovdje postoji pozadinska priča, a da je tako dodatno potvrđuje i činjenica da je bez posla ostao Andoni Zubizarreta, dosadašnji sportski direktor kluba.

Ovaj tjedan očekuje se u klubu sastanak svih momčadskih kapetana i trenerskog osoblja kako bi se razrješili očiti problemi.