NIŠTA OD ODLASKA

Xabi Alonso siguran u ostanak Mourinha

08.02.2012 u 19:14

Bionic
Reading

Iako se posljednjih tjedana govorilo kako Jose Mourinho na kraju sezone napušta madridski Real igrači 'kraljevskog kluba' tvrde da nema ni govora o odlasku portugalskog stručnjaka

Iskusni 30-godišnji defenzivni veznji nogometaš Real Madrida Xabi Alonso komentirao je medijske napise o mogućem odlasku trenera Josea Mourinha na kraju sezone.

Raspisali su se španjolski, a i engleski mediji kako će kontroverzni Portugalac na kraju sezone 'dignuti sidro' iz Madrida i vratiti se na Otok, ali Xabi ističe kako trener samim igračima nije spominjao ništa sličnoga.

'Usredotočeni smo na igranje i to je trenutno najvažnija stvar', rekao je Alonso i tako podržao riječi samog Mourinha koji je nedavno rekao da je 'sretan' u španjolskoj prijestolnici usprkos kritikama publike.

'Trener nam nije ništa rekao vezano uz odlazak'.

Sedam bodova iznosi prednost Reala nad Barcelonom nakon 21 odigrane utakmice u Primeri, a Xabi inzistira da momčad mora samo ostati mirna i nastaviti kao dosad.

'To što imamo prednost neće promijeniti naš stil igre. Nismo opsjednuti s prednošću i nastavit ćemo na isti način kao i dosad.'

Upitan da li bi radije ove sezone osvojio Primeru ili Ligu prvaka, Xabi je objasnio.

'To su dva velika natjecanja za nas i da moram izabrati jedno, teško bih to učinio.'