NOVO ČEKANJE

Wenger: Dudu je možda promašio zbog ozljede

13.03.2009 u 09:43

Bionic
Reading

Nakon gotovo godinu dana strpljenja Eduardo se vratio s dva gola, da bi teren napustio s bolom u mišiću. Nakon novih 20 dana pauze odigrao je dvije utakmice zaredom, no sada ga je stigla nova ozljeda. Srećom, ništa ozbiljno

Tijekom prvog produžetka susreta Lige prvaka u Rimu Eduardo je osjetio bol u preponama, no morao je igrati do kraja. Pucao je i penal, no učinio je to neuvjerljivo i golman je zaustavio njegov udarac. Arsenal je ipak prošao, no Eduardo se vraća liječnicima.

'Nažalost, ponovno smo izgubili Eduarda zbog problema s preponama. To ga je kočilo u zadnjih 20-ak minuta dvoboja i pitam se je li to razlog promašaja s bijele točke', razmišlja naglas Arsene Wenger za službenu klupsku televiziju.

'To je dokaz da, bez obzira koliko se trudili na treningu, niste sigurni. Na vrhunskom nivou nogometa nekontrolirani potez uvijek može dovesti do pogoršanja u fazi povratka u vrhunsku formu. Ozljeda nije ozbiljna, ali ne možemo računati na njega za subotu', dodaje Wenger prije susreta s Blackburnom na svom travnjaku.