Trener i psiholog

WBA opet nije pobijedio, a Slaven Bilić je nakon utakmice sve oduševio jednom izjavom zašto je zapravo jako sretan

20.10.2020 u 11:04

Bionic
Reading

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, koji je ljetos uspio s West Bromwich Albionom izboriti plasman u Premiership, još uvijek čeka prvu pobjedu u elitnom društvu u novoj sezoni. U petom kolu njegov WBA nije poražen, ali Bilić je s pravom zabrinut

U sklopu 5. kola engleskog nogometnog prvenstva West Bromwich Albion i Burnley odigrali su 0:0 iako je Bilićeva momčad u završnici imala sjajnu prigodu za pobjedu, ali udarac Pereire ipak je jedva obranio golman Burnleyja. Tako WBA pod Bilićem u Premiershipu trenutačno ima učinak od dva remija i tri poraza.

'Nisam sretan jer ipak smo krenuli po sva tri boda. No, moram reći kako smo dali sve od sebe. Dečki su ostali pozitivni jer svjesni su da su odigrali dobro i stvorili smo dovoljno prilika za gol. Kazao bih ovako: imali smo više prilika nego što je dovoljno za jedan gol, ali nismo ga uspjeli zabiti. Imali su i gosti svojih prilika pa je izjednačen rezultat zapravo realan', kazao je Bilić dodavši:

'Znate, uz veliko poštovanje koje imam prema Burnleyju, ovakve utakmice morate dobiti ako želite ostati u ligi. No, s druge strane ovakve utakmice nikako ne smijete izgubiti', u svom stilu kazao je Bilić.

Pri obraćanju novinarima Bilić je iz ove siromašne utakmice izvukao i jednu pozitivnu. O tome je rado rekao nekoliko riječi:

'Debitantski nastup Karlana Granta u Premierligi navukao mi je osmijeh na lice! Ipak je riječ o jako kvalitetnom igraču koji je posljednji put igrao prije nekoliko mjeseci i to za Huddersfield u drugoj ligi', kazao je Bilić koji je tom izjavom mnoge oduševio. Naravno, kad trener ovako nešto kaže to će i igraču biti veliki poticaj za dalje. A Bilić je, kao bivši vrhunski igrač, točno znao što treba reći.