DINAMO I(LI) HAJDUK?

Vručina: Pregovori su novinarska izmišljotina

03.12.2008 u 14:19

Bionic
Reading

Dosta se proteklih dana pisalo o odlasku Bojana Vručine iz Slaven Belupa. Napadač 'farmaceuta' je navodno na meti Dinama i Hajduka, no sportski direktor Koprivničana Rajko Magić i sam Vručina opovrgnuli su interes naših najjačih prvoligaša

Iako još nije završio prvi dio sezone, u Dinamu i Hajduku već slažu igračku križaljku za nastavak, pa, navodno, i jedni i drugi žele dovesti Bojana Vručinu. No, zasad nikakvih kontakata nije bilo.

'Kod nas je to u Hrvatskoj normalno, piše se sve i svašta, ali najiskrenije rečeno, nikakvih kontakata s Dinamom ili Hajdukom nije bilo', rekao je Vručina koji na pitanje gdje bi radije završio diplomatski odgovara:

'Svatko tko ima neke ciljeve i tko drži do sebe želio bi obući dres barem jednog od ta dva kluba. Oni su najveći u Hrvatskoj i meni je svejedno gdje bi igrao.'

Vručina je bio u inozemstvu na posudbi u Duisburgu. Ne bi imao ništa protiv da se još jednom okuša na europskim travnjacima, ali u ovom trenutku razmišlja samo o Slaven Belupu.

'Zadovoljan sam sa statistikom. Zabio sam 11 prvenstvenih golova i imao dosta asistencija. Što se tiče krize u klubu, normalno je da se događa takav pad. Žao mi je što nisam mogao pomoći u prvenstvenom ogledu protiv Hajduka kada sam obolio, ali digli smo se pobjedom protiv Rijeke i ako ne izgubimo u Osijeku, sretno ćemo zaključiti sezonu.'

I tako, iako se dosta pisalo o kontaktima Vručine s Dinamom i Hajdukom, on je to opovrgnuo, a to su potvrdili i u klubu.

'Nismo ni sa kime službeno ili neslužbeno razgovarali, a kamoli dobili ponudu. Svi ti natpisi koji se pojavljuju u medijima su čista izmišljotina, i oko zanimanja Dinama i Hajduka, kao i oko iznosa koji se vežu uz odštetu', kazao nam je sportski direktor Koprivničana Rajko Magić i dodao da o iznosu za Bojana Vručinu, onom koji bi netko morao platiti za odlazak iz Koprivnice, nisu ni razmišljali.

'U klubu si nismo postavljali nikakve prioritete. Stav kluba je da od 24 igrača sve zadržimo u zimi. Znači da nikoga ne prodajemo i nikoga ne kupujemo. Ukoliko ponuda dođe, sjest ćemo i razmisliti da li nas ona zadovoljava. Kod nas nema žurbe, jer smo dobro konsolidirali momčad. U svakom trenutku, čak i ako netko napusti Slaven, mi možemo pronaći zamjenu, jer naša skaut-služba ima na oku igrače koji mogu eventualno uskočiti. Ali ponavljam, nije bilo nikakvih kontakata ni ponuda', završio je Magić.