BILI JOŠ UVIJEK IMAJU TRENERA

Vraća li se Hajdukova legenda Ivan Leko na Poljud? Znamo da bi mnogi navijači to htjeli, ali...

12.11.2022 u 10:06

Bionic
Reading

Već se neko vrijeme priča kako bi Mislav Karoglan s posljednjim kolom jesenskog dijela SuperSport Hrvatske nogometne lige mogao ostati bez angažmana na Hajdukovoj klupi, iz splitskog kluba o tome zasad nema ni slova, pa priče o tome tko će ga naslijediti zasad nemaju temelja

Sredinom rujna naslijedio je Valdasa Dambrauskasa na klupi Hajduka. I u devet službenih utakmica upisao sedam pobjeda te dva remija. Prema tome, 40-godišnji Mislav Karoglan zasad ima sve argumente za ostanak na trenutnoj funkciji.

Međutim, kada ga novinari hoće li ostati na toj funkciji i u nastavku sezone, trener se brani riječi,a kako to nije u njegovoj ingerenciji, već predsjednika Lukše Jakobušića.

Prema onome kako Hajdukovi navijači doživljavaju Karoglana, svi imaju 'palac gore' za mladog stručnjaka i zasad ga ne bi mijenjali.

Naravno, to ne znači da se po tom pitanju ništa neće promijeniti, ali zasad o tome nema nikakvih naznaka.

Baš kao ni u priči koja je ugledala svijetlo dana, to jest da bi se na Hajdukovoj klupi mogao pojaviti legendarni igrač Bilih Ivan Leko.

Svi znamo da je riječ o jednom od trenera koji bi donio veliki plus Hajduku i čije nogometno znanje itekako svi respektiraju, koji je s belgijskim Club Bruggeom osvojio dvostruku krunu 2018. godine, s Antwerpenom belgijski kup 2020. godine. Leko je Club Bruggeom 2018. godine u grupnoj fazi Lige prvaka, u skupini s Borussijom Dortmund, Atleticom i Monacom, osvojio šest bodova i prezimio.

Ali kako se Leko, baš poput Igora Tudora, Ivana Jurića i Slavena Bilića, fokusirao na rad u inozemstvu, čini se da u ovom trenutku takvo što nije realno. Jer Leko je ugovorom vezan u Shanghai Port do prosinca 2023. godine.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore