KRCATA ARENA

Vori, Stevanović i Karabatić o međusonom derbiju

10.02.2016 u 10:32

Bionic
Reading

Rukometaše PPD Zagreba u srijedu u rasprodanoj Areni očekuje dvoboj s PSG-om u 11. kolu Lige prvaka

Utakmica se, prenosi stranica HTV-a, igra u 18.45, uz prijenos na HRT 4, a rukoemtaši iz Pariza doputovali su danas u Zagreb.

Naravno da svakoj ekipi koja dođe ovdje igrati pred punom Arenom nije lako, ne igra se svaki dan pred 15.000 ljudi, tako da sigurno neće ni njima biti lako. Moramo biti borbeni, odraditi svoje zadatke u obrani pa će i u napadu sigurno biti lakše, izjavio je vratar Zagrebaša Ivan Stevanović.

Ključ bi trebao biti zaustaviti njihov snažan napad predvođen Nikolom Karabatićem, a u napadu biti što strpljiviji i precizniji, rekao je desni vanjski PPD-a Luka Šebetić.

Zagreb je na krilima uspjeha reprezentacije u Poljskoj, euforija je velika, bit će puna dvorana. Naš problem je što nismo bili zajedno dva mjeseca, 11 igrača je bilo s reprezentacijom, no s obzirom da želimo na Final Four, to nam ne može biti opravdanje. Moramo se pripremiti i po mogućnosti pobijediti, izjavio je bivši hrvatski reprezentativac i igrač PSG-a Igor Vori uoči dvobja s PPD Zagrebom.

Bit će to važna utakmica i za nas i za Zagreb. Želimo završiti prvi u grupi tako da nam je važna pobjeda. Moramo pobijediti, inače će nam biti teško. Bit će to lijepa utakmica, najavio je susret u rasprodanoj Areni najbolji svjetski rukometaš Nikola Karabatić.