VRIJEDNE ULAZNICE

Vodimo vas na treću finalnu utakmicu Cibone i Cedevite

01.06.2012 u 10:51

Bionic
Reading

U finalu košarkaškog prvenstva, koje se igra na tri pobjede, Cibona protiv Cedevite vodi sa 2-0 i samo je jedna pobjeda dijeli od nove titule prvaka Hrvatske!

Cibona u subotu u krcatom Draženovu domu (20.15h) igra treću utakmicu finalne serije i sudeći po prve dvije utakmice trebalo bi se dogoditi pravo čudo da gostujuća momčad, koju vodi bivši košarkaš Cibone Dražen Anzulović, iznenadi vukove koje vodi ponajbolji hrvatski trener Jasmin Repeša.

Nema sumnje kako će u Draženovu domu svih 5200 sjedalica biti popunjeno, a navodno se već sada teško mogu nabaviti ulaznice.

'Košarka je ponovno IN u zagrebu koji je i u vrijeme bivše Jugoslavije bio jedan od gradova koji je imao pravu košarkašku publiku', rekao je nakon druge utakmice trener Cibone Repeša koji se nada vrhunskoj košarkaškoj predstavi i slavlju još jedne titule prvaka u svojoj uspješnoj karijeri.

Tportal.hr je i ovaj puta za svoje čitatelje osigurao ulaznice (10 puta po dvije!) koje će do subote biti vrlo 'dragocjen papirić'. Zato požurite!

Subota
26. svibnja
Cibona
Cedevita
84:77 (39:35)
Utorak
29. svibnja
Cedevita
Cibona
64:82 (29:44)
Subota
2. lipnja
Cibona
Cedevita
20.15 sati
Utorak
5. lipnja
Cedevita
Cibona
20.00 sati
Petak
8. lipnja
Cibona
Cedevita
20.00 sati

Po dvije ulaznice za utakmicu su osvojili:

Marko Marušić
Davorin Gluhak
Leo Jerkić
Goran Bračić
Ksenija Jukić-Trputac
Ana-Marija Pavleković
Ivan Huđek
Damir Kraml
Matej Prpić
Dino Išasegi