'REPRIZA' VUKOVARA

Vinkovčani kod Dinama večeras u Domu sportova

19.05.2015 u 09:59

Bionic
Reading

Nakon pobjede protiv Crnice u Šibeniku futsal Dinamo večeras (Dom sportova, 19.45) dočekuje goste iz Vinkovaca u nastavku napada na Prvu ligu

Dinamo je u Šibeniku svladao Crnicu sa 7:2 i već na Baldekinu pokazao moć. U bitki za prvoligaški status Dinamovce čeka domaći ogled s vinkovačkom Aurelijom, dok je Crnica pod pritiskom u novom domaćem ogledu, ovaj put s Potpićanom.

Vinkovčani, koji su s Dinamom stvorili sjajne odnose tijekom prijateljske utakmice u Vukovaru, su u prvom kolu kod Potpićana izgubili s uvjerljivih 5:1 i u bučnom Domu sportova žele uhvatiti priključak u prvoligaškoj utrci.


'Pobjeda u Šibeniku je bila apsolutno zaslužena, ali treba reći kako je konačan rezultat previsok s obzirom na stanje na terenu i broj prigoda s jedne i druge strane. Crnica je bolje otvorila oba poluvremena, međutim mi smo u ključnim trenucima bili smireniji i koncentriraniji i upisali iznimno važne bodove. Ovu pobjedu moramo potvrditi u utorak protiv Aurelije pred nadam se ispunjenom dvoranom,' kaže za klupsku stranicu Dinamov vratar Goran Škorić koji se u Šibeniku istaknuo vrhunskom golmanskom izvedbom i golom preko cijelog terena.


Prvoplasirana od četiri momčadi nakon posljednjeg (šestog) kola izravno će se plasirati u Prvu ligu iduće sezone, drugoplasirani će razigravati s Novim Marofom.

Ovako je završio prvi ogled Dinama i Aurelije... Drugi slijedi večeras u 19.45