NEMANJA MOTIVATOR

Vidić: Pobijedit ćemo Hrvatsku i usrećiti zemlju

08.01.2013 u 18:01

Bionic
Reading

Kapetan Manchester Uniteda, srpski nogometaš Nemanja Vidić, najavio je u intervjuu za FourFourTwo skorašnji okršaj između Hrvatske i Srbije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu

Vidić (31) više ne igra za reprezentaciju, ali prati nastupe nacionalne momčadi koja je u prve četiri utakmice skupine A osvojila samo četiri boda. Na vrhu skupine su s po deset bodova Belgija i Hrvatska koja će u ožujku ugostiti Srbe.

'Imamo mladu reprezentaciju. Nismo dobro krenuli u kvalifikacije, ali možemo biti samo jači, pred nama je sjajna budućnost. Ja sam se umirovio i sada sam samo navijač reprezentacije. Utakmica protiv Hrvatske će biti sjajna za gledanje i igranje, a Srbija ima mlade igrače koji mogu pokazati svoje sposobnosti i usrećiti zemlju', rekao je Vidić i još se malo osvrnuo na vlastito umirovljenje.

'Nikad ne znaš kad je pravo vrijeme za odlazak iz reprezentacije. Moraš donijeti odluke, neke su dobre, a neke nisu. No, ponekad moraš otvoriti mjesto mladima, a ja sam ionako igrao deset godina za reprezentaciju. Sad sam mladima pružio priliku da igraju i pokažu svoje sposobnosti. Imamo nekoliko vrlo dobrih mladića, primjerice Matiju Nastasića iz Manchester Cityja', zaključio je Vidić.