stipić drugačijeg raspoloženja

[VIDEO] Zoran Mamić nikad nije bio ovako direktan i prozvao igrače svoje momčadi: Ja kao trener užasno sam razočaran....

19.09.2020 u 21:58

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama odigrali su još jednu lošiju utakmicu, posebice igrači iz zadnje linije, koji su kumovali golu već u 30. sekundi utakmice. I zato nije ni čudno da trener 'modrih' Zoran Mamić, nakon remija 3:3 sa Slaven Belupom u 5. kolu HT Prve lige proziva taj dio momčadi

'Za publiku i gledatelje opet lijepa utakmica, šest golova, puno akcija, međutim ja kao trener užasno sam razočaran obrambenom igrom svoje momčadi. Sva tri gola smo poklonili Belupu', rekao je trener Dinama Zoran Mamić, a onda se dotakao i nekih pozitivnih točaka:

'Što se tiče napada, zabili smo tri gola, brzo smo igrali prema naprijed, dobro smo kombinirali'.

  • +6
Dinamo - Slaven Belupo (HT Prva liga - 5. kolo) Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Kardinalnim greškama koje nam se događaju protekle dvije utakmice dopustili smo protivniku da uzme bod, potpuno zasluženo, ne možemo reći da nije. Čestitke njima na tome, a nama ostaje da iskoristimo ovaj tjedan bez prvenstvene utakmice da se skupimo, skoncentriramo, izvučemo pouke i pripremimo se za ono što je pred nama', zaključio je Mamić.

Trener gostiju Tomislav Stipić imao je više razloga za zadovoljstvo.

'Osjećamo se sretno i zadovoljno. Sva tri napadača zabila su gol, a u Osijeku, na Poljudu i ovdje nismo izgubili i zabili smo pet golova. To možete ako ste pravi tim, ako dišete kao jedan, onda je sve moguće, pa i nadoknaditi neke nedostatke koje imamo u odnosu na europski Dinamo'.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući play-off i sve utakmice po skupinama, ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.