KAKO SE OVO DOGODILO

[VIDEO] Trenutak užasa na prijateljskoj utakmici! Sleđa ga je nokautirala 'gromada' od 315 kilograma

28.12.2022 u 08:25

Bionic
Reading

Šokantan incident dogodio se tijekom prijateljske utakmice u kriketu između Južne Afrike i Australije

Bacač Anrich Nortje bio je okrenut leđima kada se dogodila katastrofa. Ovaj 29-godišnjak se povlačio na svoju poziciju u polju kad je kamera Fox Sporta od 315 kilograma udarila u Južnoafrikanca, a taj trenutak pogledajte OVDJE.

On se u bolovima srušio na tlo dok su mu suigrači dotrčali u pomoć, ali Nortje je srećom ostao neozlijeđen unatoč modricama i nakon što ga je pregledalo medicinsko osoblje, mogao je nastaviti igrati protiv Australije.

Fox Sports se u međuvremenu ispričao Nortjeu i priznao da je to bila pogreška operatera. Kamera se može spustiti do visine glave, ali to bi trebala činiti samo za intervjue i trenutke kada se to može učiniti na siguran način.

'Nisam znao što me snašlo, da budem iskren. Za sada je dobro. Samo sam udaren u lijevo rame i lijevi lakat. Lakat je malo bolan, ali inače se čini da je u redu. Vidio sam kablove i onda sam se okrenuo ili pomaknuo glavu i tada sam vidio kameru, ali sam malo zakasnio. Bilo je prilično brzo', rekao je Nortje koji je mogao teže stradati da ga je kamera pogodila u glavu.