Oglasio se Irac

[VIDEO] Razočarani Conor McGregor prokomentirao svoj prvi poraz nokautom u životu pa otkrio što to znači za nastavak njegove karijere

24.01.2021 u 09:49

Bionic
Reading

Conor McGregor u Dustin Poirier dali su izjave nakon međusobne borbe u kojoj je nokautom slavio Poirier

Dustin Poirier je u drugoj rundi na UFC 257 u Abu Dhabiju nokautirao Conora McGregora i tako iznenadio baš sve. Nakon borbe se oglasio i najavio pohod na naslov prvaka, te analizirao borbu.

'Max Holloway kaže da je najbolji boksač u diviziji. Svaka mu čast, ali pobijedio sam ga dva puta. Mislim da sam danas dobro boksao i s Conorom. Ulovio me par puta u kontri. Znali smo koliko je opasan u tome. Nekada imam tendenciju izgubiti kontrolu. Želim povrijediti protivnika pa ulazim u nevolje. Znali smo da ima najbolji tajming, ali mene jednostavno nije briga. Čestitam Conoru, ponio se profesionalno nakon poraza. Sad je 1:1, moda treba napraviti i treću borbu. Sretan sam s onime što vidim u ogledalu', rekao je Poirier pa dodao:

'Mislim da je ovo bila borba za prvaka. Conor i ja smo najbolji, a ja sam pobijedio. Ako se Khabib ne vraća i pojas nema vlasnika, ja sam novi prvak', poručio je Poirier.

Spomenuti Khabih je i dalje aktualni prvak lake kategorije, a pirje dva mjeseca je rekao kako se oprašta od ovog sporta pa je logično da pojas nema vlasnika. Bilo je i glasina da se vraća, ali za sada se to nije dogodilo. Kako bilo, nakon borbe se oglasio i McGregor koji je po prvi puta u karijeri izgubio nokautom.

'Razočaran sam sobom. Znam koliko sam truda uložio u ovu borbu, ali nisam bio pravi kad je trebalo. Primio sam jake low kickove, a nekoliko dobrih sam i dao, ali nisam se osjećao dovoljno ugodno. Dustin je odličan borac, moram se podići i vratiti. Što je iduće za mene? Želim se boriti! Ovo nije sport u kojem si možeš dozvoliti pauzu. Odmah se to osjeti. Nema mi druge nego nastaviti trenirati', poručio je Conor.