ljubavi prema igri

[VIDEO] Ponos Dugopolja; mladi nogometaši kako se valjaju u blatu i uživaju postali su hit dana

13.03.2023 u 12:06

Bionic
Reading

Iako se mnogi mali nogometaši poistovjećuju s najvećim 'facama', poput Luke Modrića, fotografija i video sa službene stranice NK Dugopolja, pokazuje pravu srž ljubavi prema ovoj igri

Gledajući velike dečke na TV-ekranima i maštajući o svjetskim naslovima, ili barem nacionalnim prvenstvima, mnoga djeca kreću na svoj nogometni put. A on nije samo 'glamur'. Baš kao što nije bio ni Modrićev, do najboljeg igrača svjetskog prvenstva.

Jer i Luka Modrić igrao je po blatu, a posebice se ističnu njegovi nastupi u BiH klubu, Zrinjskom iz Mostara. Kažu mnogi, nastupi u susjednoj zemlji itekako su utjecali na njegovo stasanje.

A da su na pravom putu, odnosno da im ništa nije teško, pokazali su i dječaci NK Dugopolja, koji su sportski priznali poraz, te unatoč blatu i kiši, uživali u zajedničkom trenutku.

Tako je i na ovoj fotografiji mladi član Dugopolja Ante Ćapin, sretan i zadovoljan, bez obzira što je njegova momčad na turniru Međugorje Cup 2023. ispala u skupini u kojoj su bili i domaće Međugorje, Željezničar te GOŠK iz Dubrovnika.

'Ispali smo u grupi, ali rezultat nam je manje bitan, pogotovo kad vidimo sreću momka sa slike', kazao je Mate Ževrnja, a prenosi Slobodna Dalmacija, jedan od ljudi iz kluba, dok je trener momaka bio Ivica Balić.