Top 5 golova 35. kola HT Prve lige

[VIDEO] Pogledajte najbolje golove napete završnice domaćeg prvenstva; ovo se isplati vidjeti i nekoliko puta

24.05.2021 u 12:17

Bionic
Reading

Izdvojili smo najbolje golove posljednjeg, 36. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

Odigrano je i posljednje, 36. kolo Hrvatski Telekom Prve lige. Dinamo je već ranije matematički osigurao naslov prvaka, dok je Osijek drugi već nekoliko kola, no uzbuđenja nije nedostajalo. U pet odigranih utakmica palo je 10 golova, a za vas smo i ovoga puta izdvojili najboljih pet u ovom kolu.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Slaven Belupo je pobijedio Varaždin s 1:0 i tako ga, uz rasplet ostalih utakmica, gurnuo u drugu ligu. Osijek je sezonu završio pobjedom od 2:1 nad Istrom 1961 koja će u doigravanje za ostanak u ligi, a pobjedu je upisao i Dinamo koji je s 1:0 slavio doma protiv Šibenika. Rijeka je pobijedila Goricu s 2:1, a Hajduk Lokomotivu s 2:0 i tako su Riječani i Splićani izborili Europu.

Dinamo je kraj sezone dočekao na prvom mjestu s 85 bodova, osam više od drugoplasiranog Osijeka. Treća je Rijeka koja ima 61 bod, a slijedi Hajduk s bodom manje. Gorica je peta s 59 osvojenih bodova, a slijedi Šibenik koji ima 35 bodova. Sedmi je Slaven Belupo s bodom manje, a osma Lokomotiva koja je osvojila 30 bodova. Istra 1961 ima 29 bodova i bori se za ostanak kroz doigravanje, dok iz lige ispada Varaždin koji je skupio 28 bodova.

Video s najboljim golovima zadnjeg kola u sezoni pogledajte u nastavku.

Izvor: Wochit / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.