samo na tportalu

[VIDEO] Pogledajte najbolje golove 1. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige; ovo je sjajna najava nove sezone

18.07.2022 u 14:05

Bionic
Reading

Ako se po jutru dan poznaje, slobodno možemo reći da je pred nama sjajna sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige. U prvih pet utakmica palo je ukupno 12 golova uz dvije pobjede domaćina i čak tri slavlja gostiju. Izabrali smo najatraktivnije golove 1. kola SuperSport HNL-a

Novu su sezonu SuperSport HNL-a u petak otvorili aktualni prvak Dinamo i Lokomotiva. Na Maksimiru smo gledali pravu golijadu, mreže su se tresle čak pet puta.

Za početak smo izdvojili gol za šokantno vodstvo Lokomotive 2:0, a zabio ga je Aliyu u 22. minuti.

NK Dinamo - NK Lokomotiva 0:2 Aliyu 22' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

Dinamo je se u nastavku utakmice vratio, na kraju je slavio 3:2, a najveće zasluge za to ima Josip Drmić. Zabio je dva gola, a mi smo odabrali njegov gol za 1:2. Zabio ga je Drmić u 25. minuti utakmice, samo minutu nakon što je ušao u igru...

NK Dinamo - NK Lokomotiva 1:2 Drmić 25' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

Zanimljivo je bilo i u Gradskom vrtu gdje je Osijek svladao Goricu 2:1. Oba gola za momčad Nenada Bjelice zabio je Dion Drena Beljo, a onaj za vodstvo 1:0 iz 62. minute je zaslužio da ga se pogleda više puta.

Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport

Rijeka je slavila na gostovanju kod Šibenika 1:0. Gol vrijedan tri boda zabio je Obregon. Sjajno ga je 'zavukao'...

Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport

Minimalnu pobjedu u 'derbiju sjevera' izborio je Slaven Belupo u gostima kod novog prvoligaša Varaždina. Za slavlje 'farmaceuta' zabio je Mateo Kocijan, samo tri minute nakon što ga je trener Zoran Zekić 'bacio u vatru'.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/Arenasport

Za kraj smo ostavili golove s posljednje utakmice 1. kola SuperSport HNL-a koju su u Puli odigrali Istra 1961 i Hajduk. 'Bili' su slavili 2:0, domaćine je prvo 'probio' Dario Melnjak, a pobjedu je potvrdio Marko Livaja u 60. minuti susreta. Prvi strijelac Hajduka i prošle sezone HNL-a sjajno je zakucao glavom nakon ubačaja Stipe Biuka.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX sport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.