čekamo stručnu analizu

[VIDEO] Pogledajte grubi start Marka Livaje na nogu Matije Kataneca; jesu li suci pogriješili što ga nisu kaznili?

08.10.2022 u 19:44

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u 12. su kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige domaćini Varaždinu. A čim igraju pred svojim navijačima, želja Splićana još je veća

U takvom su stanju krenuli u utakmicu te već u prvoj minuti stvorili priliku pred golom Olivera Zelenike. Htijenje domaćina je bilo evidentno, a potvrdila je to i borbenost Marka Livaje, koji je na svaku loptu i u svaki duel išao maksimalno.

Pa tako i u 14. minuti, kada je 'pokupio' Matiju Kataneca. Na snimci to djeluje iznimno opasno, pa čak i pogubno, ali glavni sudac Ante Čulina nije Hajdukovom igrači pokazao nikakvu disciplinsku mjeru. Nisu reagirali ni VAR suci Ante Čuljak i Ivan Mihalj.

S toga s nestrpljenjem čekamo komentar i stručno viđenje sudačkog eksperta Draženka Kovačića, koji će u nedjelju gostovati u emisiji Studio HNL, koja se emitira na kanalu MAXSport, u nedjelju odmah nakon posljednje utakmice kola.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +24
Hajduk - Varaždin (12. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige) Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

MAXSport Najava emisije Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.