Top 5 golova 7. kola HT Prve lige

[VIDEO] Pogledajte akciju Rijeke koju je Drmić pretvorio u pogodak, golčinu Mioča za prve bodove Dragovoljca i ostale najbolje poteze s domaćih terena

30.08.2021 u 11:46

Bionic
Reading

Pogledajte najbolje golove sedmog kola Hrvatski Telekom Prve lige

Ni sedmo kolo Hrvatski Telekom Prve lige nije razočaralo. U pet odigranih utakmica vidjeli smo 11 golova, odigrana su i dva velika derbija. Dinamo je na Gradskom vrtu pobijedio Osijek 0:2, a Rijeka na Poljudu Hajduk 1:2.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Gorica je slavila 0:1 na gostovanju kod Lokomotive, Šibenik je doma pobijedio Istru 1961 3:1, a Slaven Belupo je izgubio 0:1 od Hrvatskog dragovoljca, nakon čega je uprava koprivničkog sastava smijenila trenera Deana Klafurića.

Nakon sedam odigranih kola prvi je Dinamo s 13 bodova, koliko imaju i Rijeka, Hajduk i Osijek, s time da Dinamo i Rijeka imaju i utakmicu manje, a slijedi peta Gorica s bodom manje.

Šesta je Lokomotiva s 10 osvojenih bodova iz šest utakmica, sedmi Šibenik sa sedam bodova, slijedi Istra 1961 koja ima šest bodova iz šest utakmica. Slaven Belupo je osmi s pet osvojenih bodova iz sedam utakmica, a Dragovoljac je zadnji s osvojena samo tri boda ove sezone. I ove sezone nastavljamo s najboljim golovima s domaćeg terena.

Nakon sedmog kola smo za vas izdvojili najboljih pet golova koje možete pogledati u videu ispod teksta.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.