pao na stol

[VIDEO] Neslavni početak nove karijere čuvenog košarkaša Shaquillea O'Neala: U debiju među hrvačima, završio u bonici

04.03.2021 u 14:18

Bionic
Reading

Legendarni NBA košarkaš, 216 centimetara visoki i 147 kilograma teški Shaquille O'Neal završio je u bolnici nakon što pao na stol koji je bio postavljen ispred ringa, na koji ga je srušio hrvač Cody Rhodes.

Shaquille O'Neal uvršten je među 50 najvećih košarkaša NBA svih vremena, osvojio je četiri naslova prvaka NBA, proglašavan je najdominantnijim centrom u povijesti. Shaquille O'Neal jedan je od najupečatljivijih košarkaša koji su kročili NBA parketima. Igrao je za Orlando, LA Lakerse, Miami, Phoenix, Cleveland i Boston, a umirovio se 2011. nakon 19 godina u NBA-u.

No, nakon što je napustio košarkaške parkete, Shaquille O'Neal očito ima viška slobodnog vremena pa traži kako ga popuniti.

Još dok je igrao za LA Lakerse započela je njegova karijera u policiji. Bio je počasni zamjenik okružnog šerifa u Los Angelesu, za vrijeme ljetne stanke bio je na praksi, patrolirao ulicama Los Angelesa. Potom je 2005., nakon zamjene u Miami, postao član policije Miamija te je pristao na plaću od jednog dolara na godinu. Nakon prelaska u Sunse, O'Neal je u Phoenixu nakratko bio počasni šerifov zamjenik da bi početkom srpnja 2017. bio unaprijeđen u poručnika.

Radi li i dalje kao policajac, nije nam poznato, ali znamo da se bavio u puštanjem glazbe, te je kao DJ boravio čak i na našem Pagu, točnije na Zrću.

No, i to mu je valjda bilo dosadno, pa se odlučio oprobati kao hrvač. I odradio je prvi, debitantski nastup u hrvačkoj pomociji AEW Dynamite (All Elite Wrestling), tamo gdje se 'bore' kečeri.

Shaq je bio u ringu s Jade Cargill, a protivnici u ringu su im bili Cody Rhodes i Red Velvet. Riječ je, naravno, o američkm hrvanju, odnosno showu u kojem udarci nisu toliko opasni, već je puno toga - gluma.

Međutim, za O'neala ni to nije dobro završilo, jer je pri padu na stol koji se nalazio ispod ringa zadobio ozljedu, zbog koje je završio u bolnici.

'Ja nisam profesionalni hrvač, ali sam ranije sudjelovao u jednoj borbi. U svom arsenalu imam nekoliko pokreta, a kada kročite u nečiji svijet onda se morate držati onoga što radite najbolje. Nisam akrobat, neću skakati s konopa. Moja snaga je moja jača strana, kada nekoga zgrabim osjetit će je vrlo lako', rekao je Shaq.