iako se čeka prijelazni rok...

[VIDEO] Nenad Bjelica doveo već dva zvučna imena koja među navijačima Osijeka izazivaju veliki respekt

04.01.2021 u 08:29

Bionic
Reading

Iako službeni prijelazni rok u Hrvatski Telekom Prvoj ligi počinje 18. siječnja, nogometni klub Osijek već je doveo dva 'pojačanja'. Riječ je o dvojici bivših igrača 'bijelih', Ivi Smoji i Damiru Vuici, koji će biti skauti trenera Nenada Bjelice

Nogometni klub Osijek u novu je kalendarsku godinu ušao s lijepom viješću i za sve njegove navijače. Naime, dvije klupske legende i bivši kapetani Damir Vuica i Ivo Smoje pomagat će stručnom stožeru i to u ulozi skauta.

Zadaća će im biti praćenje igrača diljem Hrvatske, pa i šire, onih koji bi odmah mogli u Gradski vrt stići u statusu pojačanja, kao i onih koji to potencijalno mogu biti s obzirom na talent, volju i karakter.

Kako prenosi službena stranica kluba, obojica su službeno stupili na dužnost s 1. siječnja, a dakako da su prethodno s Nenadom Bjelicom utanačili sve detalje ove suradnje. I Damir i Ivo već su u posljednjih mjesec dana često bili viđani na treninzima bijelo-plavih te u razgovoru s klupskim trenerom i menadžerom koji je bio vrlo zainteresiran za njihov povratak u NK Osijek.

Podsjećamo da je Vuica nakon Bakira Beširevića (327) igrač s najviše zastupa u momčadi našeg prvoligaša, skupio ih je ukupno 295.

Smoje je, pak, u osječkom dresu odigrao 199 utakmica, a bio je u stručnom stožeru kod Zorana Zekića i Dine Skendera.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.