Glory 80

[VIDEO] Masovnom tučnjava u dvorani tijekom kickboxing priredbe. Nakon riječi izgovorenih u mikrofon nastao je kaos

20.03.2022 u 09:15

Bionic
Reading

Glory kickboxing organizacija doživjela je jednu veliku pljusku u pokušaju da se nametne među najvećim svjetskim borilačkim organizacijama

Naime, o onome što se dogodilo između druge i treće runde meča između Badra Harija i Arkadiusza Wrzoseka, na Glory 80 priredbi u belgijskoj Hasselu, dugo će se pričati. Trebao je to biti jedan sjajan meč, veliki revanš nakon prošlogodišnjeg nokauta godine kojim je Poljak savladao Harija, ali meč nije dočekao svoj kraj, javlja portal Fight Site.

Iako sam tijek meča na kraju nije bitan, vrijedi spomenuti kako je Hari odradio odličnu prvu rundu, u kojoj je anulirao većinu pokušaja protivnika, a svoje je udarce pažljivo birao te je uzeo rundu prema mišljenju svih pet sudaca. Dobro je radio i u puno aktivnijoj drugoj rundi te se činilo da drži meč pod kontrolom, sve dok dvadesetak sekundi prije kraja runde nije primio udarac koljenom u bradu. Završio je Hari na podu i ustao se nakon brojanja te odradio rundu do kraja, ali očito uzdrman te uz izgubljenu drugu dionicu.

I onda je krenulo čekanje treće runde koje se poprilično odužilo. Nakon par minuta nitko nije znao što se točno događa. Govorilo se nekim osobama u gledalištu da sjednu, a činilo se da ovi to nisu slušali. Bilo je to vrijeme koje je Hariju dobro došlo za oporavak, odnosno došlo bi da se meč nastavio. Čini se kako je u gornjim redovima tribina došlo do nekih nereda i bacanja stolica pa je zbog toga sve prekinuto.

Više ljudi u ringu je uzimalo mikrofon te pokušavalo zamoliti fanova da se smire, ali oni to nisu radili. I onda je jedna osoba iz organizacije napravila najgori mogući potez. Na mikrofon je rekao kako se borba zbog sigurnosnih razloga, a i prošlo je već desetak minuta te su se borci ohladili, prekida. Čim je to rekao, publika koja se nalazila u parteru oko ringa krenula je u masovni obračun koji je završio kroz cijelu dvoranu.

Video snimke opće tučnjave pogledajte OVDJE.