Europska liga

[VIDEO] Hari Vukas vjeruje da je Hajduk spreman za čudesni podvig protiv Galatasaraya, a otkrio je i jednu veliku prednost 'bijelih'

24.09.2020 u 06:46

Bionic
Reading

Nogometaši splitskog Hajduka odradili su trening na glavnom terenu Turk Telekom Arene gdje ih u četvrtak očekuje susret 3. pretkola Europske lige (20.00, Arenasport 1) protiv turskog velikana Galatasaraya.

Nogometaši splitskog Hajduka odradili su trening na glavnom terenu Turk Telekom Arene gdje ih u četvrtak očekuje susret 3. pretkola Europske lige (20.00, Arenasport 1) protiv turskog velikana Galatasaraya.

'Atmosfera je odlična, to su utakmice gdje igračima ne treba dodatan motiv," kazao je trener Hajduka Hari Vukas za klupsku TV dodavši: "Igrači jedva čekaju istrčati na teren.'

Vukas je naglasio kako je utakmica važna za obje momčadi, dodavši kako očekuje pravo izdanje svojih igrača.

'Ulog je veliki, igra se jedna utakmica i nema popravnog. Zato očekujem da će moji igrači biti pravi i da će se na pravi način suprotstaviti velikom protivniku.'

Trener splitskog sastava vjeruje kako je činjenica da se igra samo jedna utakmica i to bez gledatelja, prednost za 'Bijele'.

'Činjenica da nema publike na velikom stadionu u Istanbulu naša je prednost. Njima će to nedostajati, to je sigurno olakšavajuća okolnost za nas. Međutim, nema nikakve tajne, treba odigrati utakmicu na najvećem nivou i onda se možemo nadati uspjehu.'

Stručni stožer Hajduka dobro je analizirao igru suparnika, no Vukas nije želio otkrivati detalje.

'Sve momčadi na svijetu imaju slabe strane, pa tako i Galatasaray, ali neću o njima govoriti. Meni je najvažnije da budemo kompaktni i hrabri prema naprijed'.

Vukas je prije tri godine bio pomoćni trener Igoru Tudoru na klupi Galatasaraya i dobro poznaje turskog velikana.

'Dolazak ovdje budi dobre i pozitivne emocije, skoro godinu dana smo proveli u Galatasarayu. Međutim, moje misli su samo uz moj klub i uz moj grad i napravit ćemo sve da razveselimo navijače Hajduka', zaključio je.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući play-off i sve utakmice po skupinama, ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.