REAKCIJA IZ GRADSKOG VRTA

[VIDEO, FOTO] Trener Osijeka Nenad Bjelica ponosan na igrače, a nije propustio istaknuti stvari koje su dovele do rušenja Dinama

21.11.2020 u 19:30

Bionic
Reading

U derbiju 12. kola Hrvatski Telekom Prve lige Osijek je kao domaćin svladao Dinamo sa 2:0, a evo kako je utakmicu vidio domaći trener Nenad Bjelica

Dinamo je zaustavljen u Gradskom vrtu, a Bjelica je pokazao kakav dobar posao radi u gradskom vrtu. Osijek je osvojio nova tri boda i sve je bliže lideru na ljestvici.

'Moramo biti ponosni na naše dečke, kako su se borili i zalagali. To je onaj minimum koji tražimo od njih. Mislim da smo u određenim fazama utakmice igrali dobar nogomet s tim da smo protivniku u prvom poluvremenu dopustili dvije šanse. S druge strane, mislim da smo i mi imali pokoju dobru situaciju. Na kraju smo zasluženo pobijedili i približili se Dinamu na tri boda. U dobroj smo formi, doduše ograničeni s fondom igrača, ali se ne žalimo. Malo nas je, al' smo pravi i dečki su stvarno danas bili savršeni', naglasio je šef stručnog stožera Osijeka.

Osječki strateg nastavio je svoje izlaganje te je želio istaknuti stvari koje donose uspjeh...

'Bez momčadskog duha i zajedništva, bez poniznosti, nema uspjeha. Gledamo uvijek od utakmice do utakmice, pokušati pobijediti prvog sljedećeg protivnika i to je jedini put kojim možemo doći na razinu koju želimo. Ukoliko i dalje budemo imali ovakav pristup i sinergiju s navijačima, onda je sve moguće bez obzira što je Dinamo i dalje vodeći'. dodao je Bjelica.

'Rekao sam dečkima i pred početak susreta - ima nas koliko nas ima, ali mislim da smo pravi i da možemo pobijediti. Tako je na kraju i bilo. Navijači neka uživaju u ovom trenutku, a na nama je da ovo što prije zaboravimo i da se što bolje pripremimo za sljedeću utakmicu koja je u srijedu protiv Istre. Tri boda u Puli vrijede isto kao i ova s Dinamom, tako da nećemo dugo slaviti nego se odmah fokusirati na ono što dolazi', poručio je vrlo uspješni trener Osječana.

  • +9
NK Osijek - NK Dinamo, Hrvatski Telekom Prva liga, 21.11.2020. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL