Riječ trenera

[VIDEO/FOTO] Trener Hajduka Paolo Tramezzani bio je vrlo jasan nakon skromne igre, minimalne pobjede i još jednog promašenog penala

03.02.2021 u 22:34

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka teškom su mukom došli do pobjede nad posljednjeplasiranom Istrom. Jedini gol na utakmici zabio je Umut, ali je isti igrač promašio penal. To je već šesti promašeni ove sezone, od deset koliko je suđeno za Hajduk

Hajduk je niz od dva uzastopna prvenstvena poraza prekinuo minimalnom domaćom pobjedom protiv posljednjeg sastava na ljestvici.

Međutim, svjestan je trener Paolo Tramezzani da ova pobjeda i nije zaslužena nekom bajnom izvedbom. Nije bio baš razgovorljiv pred kamerama Arenasporta.

'Imamo jako važnu utakmicu u sljedećem kolu (op.a protiv Osijeka), ali za nas je svaka utakmica važna. Počeli smo utakmicu danas dobro, ali nakon jedanaesterca kao da nismo bili u utakmici. Danas smo napravili neke dobre stvari, ali ukupno za sada nismo napravili ništa'.

Pokušao je novinar od njega doznati što je igračima rekao nakon utakmice, je li ih ohrabrio, no nije otkrio što im je rekao.

'To je između mene i mojih igrača'.

Zanimljivo, u najavi utakmice spomenuo je i famozne penale.

'Neću odrediti pucača, neka se igrači sami dogovore, neka puca onaj tko se bude najbolje osjećao u tom trenutku'.

No, kako je Umut promašio penal, očito je da kod njegovih igrača i dalje postoji veliki strah. I na tome će Talijan morati poraditi.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +14
Hajduk - Istra 1961 Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX