VELIKE RIJEČI

[VIDEO/FOTO] Marko Livaja uoči Maroka: Svi pričaju o tome, a ja tu ne vidim neki problem

  • Branko Tabak
  • Zadnja izmjena 21.11.2022 09:47
  • Objavljeno 21.11.2022 u 08:51
Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Katru igraju u srijedu, 23. studenog, u 11 sati protiv Maroka

Tko će zaigrati u špici napada, pitanje je koje se najviše provlači u medijima i među navijačima. Neki u tome vide i problem, a neki slatke brige izbornika Zlatka Dalića.

Najbolji igrač splitskog Hajduka Marko Livaja koji se oporavlja od ozljede, ima odgovor koji će oduševiti javnost.

U izjavi za HRT je rekao:

'Imamo četiri različita igrača, svatko od nas ima svoje kvalitete. Na izborniku je da odlučio na kojoj utakmici će kojega koristiti. Sigurni su svi s razlogom ovdje i ne trebamo se uopće opterećivati oko toga. Ne vidim ja tu neki problem. Od kada je otišao Mandžukić, svi znamo o kakvom se igraču radilo i u kojim je klubovima igrao, je normalno da ljudi pričaju o tome, tko će biti napadač. Mislim da stvarno imamo kvalitete i da ćemo to pokazati na ovom Svjetskom prvenstvu', rekao je Livaja.

  • +54
Trening Hrvatske u Dohi, 20.11.2022. Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Još ranije se dotaknuo i odnosa s dinamovcem Brunom Petkovićem:

'Pričamo u reprezentaciji dosta o hrvatskom nogometu mi koji igramo u SuperSport HNL-u. Bruna znam gotovo 20 godina, trenirali smo zajedno, vidjet ćemo na kraju tko će biti prvi...', naglasio je Marko Livaja.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal