je li u pravu?

[VIDEO/FOTO] Jose Mourinho poludio nakon crvenog kartona: Sudac me uvrijedio kao niti jedan u dosadašnjoj karijeri!

01.03.2023 u 08:05

Bionic
Reading

Roma je izgubila na gostovanju kod davljenika Cremonesea 2:1, no Jose Mourinho je još jednom 'ukrao' cijeli šou. Portugalac je na samom startu drugog poluvremena dobio crveni karton nakon što se sukobio s četvrtim sucem. Nakon utakmice Mourinho je bio bijesan

Treći put ove sezone trener Rome Jose Mourinho (60) je zaradio crveni karton. OK, svima je poznata njegova 'ljubav' sa sucima i temperamentne reakcije prema 'ljudima u crnom'. Koliko Mourinho 'gazi' njih, toliko i oni uzvraćaju njemu. A sad je Jose totalno poludio, nakon utakmice je krenuo u obračun!

No, čini se da je Mourinho ovaj put u pravu jer se na početku drugog poluvremena utakmice s Cremoneseom 'zakvačio' s četvrtim sucem (Marco Serra) koji je glavnom (Marco Piccinini) odmah sugerirao da mu pokaže crveni karton.

>> Situaciju kad je Jose Mourinho izgubio živce pogledajte OVDJE.

'Temperamentan sam, ali nisam luđak. Ako sam tako reagirao, znači da se nešto dogodilo', kazao je nakon utakmice Jose Mourinho te nastavio:

'Raspitat ću se može li se nešto učiniti legalnim putem jer ovo više nema smisla.'

  • +14
Cremonese - Roma, Serie A, 28.2.2023. Izvor: EPA / Autor: SIMONE VENEZIA

>> [FOTO] Davljenik Cremonese još jednom šokirao Romu, a Jose Mourinho je treći put ove sezone zaradio crveni karton

Da, Mourinho je bio bijesan, nije to ni pokušavao skriti nakon susreta.

'Prvi put u mojoj karijeri četvrti sudac mi se obratio na nedopustiv način. Rekao je stvari koje su isprovocirale moju reakciju, uvrijedio me kao niti jedan u dosadašnjoj karijeri', pojašnjavao je karizmatični portugalski trener te nastavio:

'Piccinini mi je pokazao crveni karton jer mu je Serra to sugerirao. Ali ne želi otkriti što mi je sve rekao. Učinit ću sve da pronađem snimku na kojoj se čuje što je sve govorio. Ne želim ni isticati činjenicu da je Serra iz Torina i da baš u nedjelju igramo protiv Juventusa. Prvi put u mojoj karijeri četvrti sudac mi se obratio na najnevjerojatniji način. Ovaj crveni karton je bilo neopravdan. Na kraju utakmice otišao sam razgovarati s njima. Piccinini, koji je bio četvrti sudac na zadnjoj utakmici kad sam isključen, rekao mi je da se ispričam Serri. Rekao sam Serri da bi trebao imati hrabrosti objasniti što se dogodilo, ali on očigledno ima problema s pamćenjem', zaključio je Jose Mourinho.