serie a

[VIDEO/FOTO] Ivan Perišić zabio fantastičan gol, a onda 'asistirao' svom golmanu za nevjerojatan kiks i poraz Intera

27.04.2022 u 22:49

Bionic
Reading

U zaostalim utakmicama 20. kola Serie A nogometaši Intera poraženi su na gostovanju u Bologni 2:1 i tako su ostali na drugom mjestu ljestvice s dva boda zaostatka iza vodećeg Milana, a u Bergamu je Atalanta dohvatila zaostatak od dva gola protiv Torina u dvoboju koji je završio bez pobjednika 4:4

Za Inter utakmica u Bologni nije mogla početi bolje, jer je već u 3. minuti hrvatski reprezentativac Ivan Perišić sjajnim, razornim i preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora pogodio mrežu domaće momčadi za vodstvo.

>> GOL IVANA PERIŠIĆA POGLEDAJTE OVDJE

No, to je ostao jedini udarac koji domaći golman Skorupski nije uspio zaustaviti.

Bologna je izjednačila u 28. minuti, kad je Marko Arnautović nadskočio svog čuvara i glavom pogodio za 1:1.

Pobjedu Bologni u 82. minuti donio je Sansone, a u cijeloj je 'akciji' važnu ulogu ponovno imao Ivan Perišić. Naš je nogometaš loptu iz auta ubacio prema svom golmanu, ali ovaj ju je promašio u pokušaju izbijanja pa Sansone nije imao nikakvih problema zabiti u prazan gol. Treba napomenuti kako je na ovoj utakmici prvi golman Intera Samir Handanovič ostao na klupi, a branio je Rumunj Ionut Radu.

>> GOL ZA POBJEDU BOLOGNE POGLEDAJTE OVDJE

Ivan Perišić i Marcelo Brozović odigrali su cijelu utakmicu za Inter koji je imao 26 udaraca, od toga sedam unutar okvira, ali samo je jedan završio u mreži. Kod domaćih od pet udaraca dva su rezultirala golovima...

  • +15
Bologna - Inter Milan, Serie A, 27.4.2022. Izvor: EPA / Autor: ELISABETTA BARACCHI

Ludu utakmicu sa četiri kaznena udarca odigrali su u Bergamu Atalanta i Torino. Momčad Ivana Jurića povela je golom Sanabrije u 4. minuti, da bi Muriel iz penala (18) i De Roon (23) u samo 19 minuta donijeli preokret i vodstvo Atalante.

No, Torino je zaredao s tri gola. Lukić je u 36. minuti realizirao prvi od dva kaznena udarca za 2:2, a u 63. minuti je pogodio i za novo vodstvo.

U 67. minuti Freuler je poslao loptu u svoju mrežu za velikih 2:4. No, Atalanta se vratila. Muriel je u 78. minuti asistirao Mariju Pašaliću za 3:4, a u 84. minuti po drugi put bio precizan s bijele točke za konačnih 4:4.

  • +10
Atalanta - Torino, Serie A, 27.4.2022. Izvor: Profimedia / Autor: Spada / LaPresse / Profimedia

Pašalić je igrao od 68. minute za Atalantu, a uz postignuti gol dobio je i žuti karton. Kod Torina je utakmicu počeo Marko Pjaca, ali je u 31. minuti morao izaći jer je osjetio bol u lijevom koljenu. Zamijenio ga je Josip Brekalo.

Atalanta je s 55 bodova ostala na osmoj poziciji, a Torino je na 11. mjestu s 44 boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore