HT PRVA LIGA - 35. kolo

[VIDEO/FOTO] Gorica dočekala žrtvu i prekinula niz od pet utakmica bez pobjede; Toplakova momčad slavila kod Hrvatskog dragovoljca

13.05.2022 u 20:02

Bionic
Reading

U prvoj utakmici pretposljednjeg kola Hrvatski Telekom Prve lige Gorica je na gostovanju svladala Hrvatski dragovoljac 2:0

Utakmica je počela savršeno za Goricu koja je povela već u petoj minuti. Na asistenciju Golubickasa za 1:0 je milimetarski točno naciljao Toni Fruk, s petnaestak metara iskosa.

Taj je pogodak otvorio utakmicu s obje strane premda se nisu nizale prave šanse pred vratarima. Bolji je dojam ostavljala Gorica koja je bila konkretnija u svojim napadima, a najbolje su šanse krajem prvog dijela imali Stojanovski i Caio.

I u nastavku je bolja momčad bila Gorica, a nakon točno sat vremena igre Fruk je propustio idealnu priliku za svoj drugi pogodak i osiguravanje bodova svojoj momčadi. No, utakmica je prelomljena u 78. minuti, a gol za 2:0 postigao je asistent prvog pogotka Golubickas.

Gorica je pobijedila po prvi puta nakon skoro mjesec i pol dana. Prije ovog slavlja imala je dva remija i tri izgubljene utakmice.

Ostali dvoboji ovog kola se igraju u subotu i nedjelju kada Dinamo ima priliku pobjedom kod Šibenika osigurati obranu naslova prvaka.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +2
Hrvatski dragovoljac - Gorica (HT Prva liga, 35. kolo) Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel
Standings provided by SofaScore LiveScore