HOBOTNICA NA GOLU 'KAUBOJA'

[VIDEO/FOTO] Fantastični Marin Šego 'skinuo' je čak četiri sedmerca, a onda je poslao poruku koja je oduševila hrvatske navijače

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 19.01.2021 22:11
  • Objavljeno 19.01.2021 u 21:52
Bionic
Reading

Do prije samo desetak dana nitko nije bio siguran hoće li Marin Šego uopće moći nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Egiptu. Dugo je bio ozlijeđen, ali želio je zaigrati. No, u klubu su ga pokušali spriječiti, tražili su dodatne liječničke preglede, tražili osiguranje...

Ali Marin Šego je pobijedio sve, pa i samog sebe! Jednostavno nije bilo šanse da na zaigra u Egiptu. Izbornik Lino Červar pokušao ga je 'sačuvati' i odmoriti u prvom dijelu natjecanja, no morao ga je ubaciti u momčad za posljednju utakmicu u skupini protiv Kataraca.

Kako mu se Šego odužio? Pa vidjeli ste! 'Skinuo' je četiri sedmerca, uz još dvije važne obrane... Katarci će ga još dugo sanjati, posebice Madadi kojemu je triput branio udarce sa sedam metara.

'Bila je to odlična utakmica. Odigrali smo jako dobro u pravom trenutku, kada nam je možda i najviše trebalo. Bili smo prava Hrvatska i nadam se da sada idemo prema vrhu', kazao je Marin Šego kojemu je to bio prvi nastup nakon više od mjesec dana pauze:

  • +21
Hrvatska - Katar; SP u rukometu 2021.; 19.1.2021. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jozo Cabraja / kolektiff

'Da, nisam branio više od mjesec dana, ali sve je sada OK. Noga ne popušta, a nadam se da će tako i ostati.'

VIDEO: Hrvatski rukometni savez (HRS)

Za kraj je Marin Šego imao i poruku za sve hrvatske navijače.

'Žao mi je što niste ovdje uz nas. Navijajte uz male ekrane, a mi ćemo vas razveseljavati', poručio je raspoloženi Marin Šego.