europska liga

[VIDEO/FOTO] Dinamovi igrači nakon remija u Moskvi: Možda nismo odigrali najbolje što znamo, ali osvojeni bod je velika stvar

29.10.2020 u 22:38

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama s velikim bodom vraćaju se iz Moskve, nakon remija kod CSKA-a 0:0. No, iako je rezultat dobar, pomalo je razočaravajuć podatak da su 'modri' uputili tek jedan udarac prema golu Akinfejeva

Nakon dva odigrana kola u K skupini Europske lige Dinamo ima dva boda. Ohrabruje i činjenica da nema primljenog gola, ali isto tako zabrinjava i podatak da u tih 180 minuta 'modri' nisu ni jednom zabili.

Naravno, cilj ne bira sredstvo, pa ćemo treneru Zoranu Mamiću ostaviti pravo da bude zadovoljan viđenim na moskovskom travnjaku.

A evo što o utakmici kažu igrači. Prvo Lovro Majer.

'Prije svega, danas smo odigrali za našeg velikog Slavena Zambatu, koji je nažalost preminuo. Što se tiče osvojenog boda, mislim da možemo biti zadovoljni. CSKA je dobra ekipa, vole igrati. A mi možda nismo odigrali najbolje što znamo, ali s druge strane, bod je dobra stvar. I da smo bili mirniji u nekim dijelovima utakmice, možda je to moglo još bolje proći', rekla je 'dinamova' desetka, pa se osvrnula na sljedećeg protivnika , Wolfsberger, koji je svladao Feyenoord u Nizozemskoj 4:1.

'Čuli smo da su pobijedili Feyenoord, što je definitivno iznenađenje. Ali mislim da to nama čak i ide u korist, iako bi možda 'X' bio još bolji. Igramo sada s njima doma, idemo dati sve od sebe i vjerujem u tri boda'.

Mislav Oršić.

'Bila je teška utakmica, bilo je puno tempa, igralo se i 'gore' i dolje'. Možda da smo u nekim situacijama bili konkretniji moglo je biti i drugačije. Ali i oni su imali puno šansi i udaraca, tako da je bod stvarno realan'.

Osvrnuo se Oršić na sljedećeg suparnika, austrijski Wolfsberger.

'Bit će teška utakmica, moramo se pripremtiti. Ali vidjeli smo da možemo igrati na ovom nivou. Samo tako trebamo nastaviti dalje, pripremiti se dobro i nadati se najboljem'.

  • +32
CSKA - NK Dinamo, nogomet, 2. kolo Europska liga, 29.10.2020. Izvor: Profimedia / Autor: Alexander NEMENOV / AFP / Profimedia

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Izvor: Društvene mreže
Skupina K
FeyenoordWolfsberger1:4
CSKA MoskvaDinamo Zagreb0:0
Utk.Pob.Ner.Izg.Bod.
1.Wolfsberger21104
2.CSKA Moskva20202
3.Dinamo Zagreb20202
4.Feyenoord20111
Sljedeće utakmice
5.11.FeyenoordCSKA Moskva
5.11.Dinamo ZagrebWolfsberger