DERBI JE OSTAVIO TRAGA

[VIDEO] Dok je Labrović objašnjavao kako je 'dočekao' Livaju, Simić je otkrio probleme Hajduka

06.02.2023 u 06:59

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke pod vodstvom novog trenera Sergeja Jakirovića još uvijek ne znaju za poraz u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi. Od devet mogućih, osvojili su sedam bodova, a posebno sretni Riječani su nakon 2:1 pobjede na Poljudu nad Hajdukom

Jedan od junaka kluba s Rujevice svakako je golman Nediljko Labrović koji je u završnici dvoboja, u šestoj minuti sudačke nadoknade obranio penal Marku Livaji, a kojeg prema mišljenju sudačkog eksperta Draženka Kovačića nije trebalo ni biti.

No, o tome se raspravljalo debelo nakon utakmice, tako je Labrović svoj posao odradio još na terenu i rastužio Torcidu.

'Livaja mi je već zabio tri, četiri penala, bilo je vrijeme da mu obranim. Nema tu posebne pripreme, reagiraš instinktivno pa ako obraniš, super', rekao je golman Rijeke Labrović za RTL.

S druge strane, branič domaćih Stefan Simić bio je posve razočaran.

'Naivno smo im dali tri boda. Trebamo se pogledati u lice. Mislim da smo mi sebi najveći neprijatelj. Treba skupiti snagu i pobijediti u Varaždinu. Nikad nisam sumnjao u svoje suigrače i ekipu. Siguran sam da ćemo se skupiti i pokazati koliko smo kvalitetni već u sljedećoj utakmici'.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore