U21 KVALIFIKACIJE

Vida: Zanima nas samo pobjeda

04.09.2010 u 10:29

Bionic
Reading

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija U21 danas u Kragujevcu igra posljednju utakmicu u skupini, i to protiv Srbije. Ladićevi izabranici trenutno drže prvo mjesto u skupini, a za prolazak u doigravanje za Euro 2011. treba im barem bod u Srbiji

Nakon što je u petak navečer hrvatska nogometna reprezentacija svladala Latviju, dan kasnije pred mladim hrvatskim nogometašima je u 16 sati ogled protiv Srbije gdje mogu osigurati doigravanje za Euro.

Mladi 'kockasti' spremni su za pothvat osiguravanja Europskog prvenstva i toga su svjesni. Blizu su, prokleto blizu, no prva stepenica je Srbija i tamo se mora osvojiti barem bod.

'Idemo na pobjedu, ne samo na bod. Želimo Srbiju pobijediti u njihovoj atmosferi. Oni su jaki, ali mi smo u velikom pobjedničkom zamahu', kazao je Domagoj Vida.

Nije Vida jedini koji današnje gostovanje u Srbiji očekuje pun optimizma. Cijela Ladićeva skupina misli isto.

'Ova utakmica sa Srbima znači nam sve. Zanima nas plasman na EP i to nam je imperativ', naglašava izbornik mlade vrste Dražen Ladić.

Dakle, plan je jasan. Uzeti bod u Kragujevcu ili sva tri i onda u dodatne kvalifikacije za Euro 2011. Bila bi to krasna priča.