crno-bijeli na 'crno-bele'

Vida stigao u Beograd: Kavana k'o kavana, a ako sam bio, znači da je dobra

23.08.2018 u 12:50

Bionic
Reading

Nogometaši turskog Bešiktaša doputovali su u Beograd, gdje će ovog četvrtka igrati utakmicu play-offa Europske lige protiv Partizana

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida sa svojim je Bešiktašem stigao u glavni grad Srbije, gdje turske crno-bijele očekuje obračun s beogradskim 'crno-belima', a koji se igra u sklopu play-offa za ulazak u Europsku ligu.

>> Shrvani Vida nije prestao plakati ni dva sata nakon utakmice: Posebno ga boli jedna stvar...

Naravno, i jedni i drugi od ovog dvoboja očekuju više, no ruku na srce, sastav iz Turske papirnati je favorit.

  • +6
Domagoj Vida sa sinom Davidom Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Jedan od njegovih igrača i naš je Domagoj Vida, čija je rečenica sa Svjetskog prvenstva, o tome kako će 'gorjeti Beograd', ali u kontekstu dobre zabave u nekoj od kavana, bila i povod za pitanje na službenoj presici uoči ovog dvoboja.

'Kavana k'o kavana, ako sam bio tamo, znači da je dobra. Ali ne želim pričati o svom privatnom životu, bitno je da su dobri ljudi tamo', rekao je Vida, a onda se prisjetio i svojeg prošlosezonskog posjeta Beogradu, u koji je stigao kao igrač kijevskog Dinama.

>> Moja nezaboravna 34 dana u Rusiji: Nanizao sam pehove, a kad je Vida zaplakao, došlo mi je da plačem s njim

'Utakmica je bila bez navijača pa je bilo malo čudno, ali na kraju mi je ostala u lijepom sjećanju jer smo pobijedili. Nadam se da će tako biti i ovaj put, ali neće biti lako. Partizan je lakše od nas došao do play-offa, bit će neizvjesno', rekao je Domagoj.