UVERTIRA ZA MARAKANU

Veterani protiv Srbije: Ćiro, Boban, Šuker, Zajec u Nišu

14.08.2013 u 11:59

Bionic
Reading

Iz Srbije je došla potvrda zanimljive humanitarne utakmice koja će se u Nišu održati dan uoči kvalifikacijskog ogleda između Srbije i Hrvatske na beogradskoj Marakani

Dan uoči velikog spektakla u Beogradu Niš će uživati u dvoboju koji će obilovati romantikom i nogometnom poviješću ovih prostora. Na stadionu Čair istrčat će veteranske reprezentacije Srbije i Hrvatske u čijim su redovima najavljene neke istinske nogometne legende.

'Najavljen je dolazak Velimira Zajeca, Zvonimira Bobana, Davora Šukera,Zvonimira Solde, Gorana Vlaovića, Josipa Čopa, Ivice Grnje, salegendarnim trenerom Miroslavom Ćirom Blaževićem. Što se našereprezentacije tiče, selektor Mile Stanković će svakako pozvati nekolikoNišlija, na čelu s kapetanom reprezentacije veterana ZoranomBankovićem i Dejanom Rambom Petkovićem, a bit će tu i Savo Milošević,Zoran Bata Mirković...,' rekao je za srpski portal juznevesti.com Dragoljub Gajević, direktor veteranske reprezentacije Srbije.

Na tribinama bi se trebalo naći i odabrano političko društvo s obje strane Dunava, a organizatori podvlače i kako je inicijativa za ovaj susret došla od strane hrvatskog predsjednika Ive Josipovića. Ulaznice će se prodavati po cijeni od 100 dinara (manje od 7 kuna) što obećava i vrlo pristojnu posjetu, a sav prihod biti će uplaćen u humanitarne svrhe. Organizatori najavljuju da će s više informacija u javnost izaći u subotu.